Academia de idiomas en Barcelona – cursos de alemán, inglés, español y otros idiomas
Mire se erdhet

ne Sprachschule Aktiv

Mëso spanjisht në Barcelonë – Spanjisht Kurset e gjuhës Shkolla

Një nga mënyrat më të mira për të flasin gjuhën spanjolle në një kohë të shkurtër të përsosur, një kurs gjuhe në vend për të vizituar. Pse nuk kombinohen një kurs spanjisht me një vizitë në Barcelonë. Në shkollën tonë gjuhës në Barcelonë për të mësuar spanjisht me mësues të mirë të gjuhës i cili përgjigjet për problemet tuaja dhe mbështetje individuale.

Mëso spanjisht në Barcelonë me folësit profesionale native

Shkolla gjuhën tuaj për kurset spanjolle ka qenë e njohur në fushën e aktive dhe si një shkollë e njohur gjuhën në Barcelonë për më shumë se 11 vjet.

Ne ofrojmë kurse spanjisht për fillestar dhe të avancuar.

Ne ofrojmë kurse spanjisht për fillestar dhe të avancuar

Në shkollën tonë gjuhës në Barcelonë mësojmë të gjitha nivelet nga A1 në C2. Para se ju mund të filloni duke përdorur kursin e këmbimit të bërë në faqen tonë të internetit ose në shkollën tonë një test të lirë vendosje. Sepse këtij testi mund të vlerësojë aftësitë e tyre dhe të caktojë ata në grupin e duhur të mësuarit. Kursi atëherë bazohet në njohuritë tuaja. Kështu, që nga lënda nuk është trajtuar dy herë për të përshpejtuar progresin.

Kurse intensive spanjolle në Barcelonë – Çmimet dhe datat

Kohëzgjatja: 1 në 4 javë apo për disa muaj.
Duke filluar nga datat: Çdo hënën!
Datat: E hënë deri të premten 9:00 deri në orën 12:00.

çmimet:

 • 1 javë: 149 €
 • 2 javë: 279 €
 • 3 javë: 339 €
 • 4 javë (çmimi në muaj): 399 €

Ju nuk merrni asnje rrezik,

Kurset tona gjithmonë fillojnë me një klasë gjykim të lirë. Ti e di se në këtë orë mësuesi dhe mësimet e tij. Mësuesit tanë janë folës të këndshëm amtare. Ata mësojnë gjuhën në përputhje me parimet e njohura të arsimit. Nëse ju nuk më pëlqen konceptin tonë ose mësuesin, vetëm le të na njohin. atëherë Nuk ka asnjë pagesë për ju.

Shkolla Jonë spanjisht gjuhes në Barcelone Eshte e njohur ndërkombëtarisht,

Nese Ju studioni me ne në Barcelona spanjisht ju jeni në duar të mira. Shkolla jonë nuk është vetem në shtëpi në Spanje. Ne Kemi Shkolla Të gjuhës, duke përfshirë Mynih, Berlin, Frankfurt, Freising dhe Ingolstadt. Deri tani, tashmë më shumë se 10.000 pjesëmarrës të kënaqur kanë marrë pjese në kurset tona. Me ne ju bëni të mësojnë spanjisht dhe opinione nga redaktorët përjetojnë mënyrë në fund të përsosur magjepsje në Barcelona.

Lidheni kurs spanjisht me një stazh

Ata duan të punojnë për një kurs spanjolle në Barcelonë ose të kryejë një stazh. Shkolla jonë klasë Barcelona School Gjuha (CBLS) është i gatshëm për të ndihmuar në gjetjen e një vendosje të përshtatshme. Vetëm bisedoni me ne.

Me neve mësojnë mësuesit e kualifikuar spanjollë.

Për mësimin e një gjuhe të re, mësuesi është vendimtare. Për këtë arsye, ne zgjedhim mësuesit tuaj me shumë kujdes. Këto janë, pa përjashtim, njerëz native të cilët mësojnë ata gjuhën në një mënyrë të këndshme. Në përzgjedhjen e mësuesve dhe cilësitë e njeriut luajnë një rol. Mësimi duhet të jetë kënaqësi dhe gjithashtu një mësues simpatik është e nevojshme.

Gjuha Barcelona – Mëso spanjisht me garanci para-mbrapa

Nëse ju vini në kurs me ne, ju nuk do të merrni ndonjë rrezik. Provoni rrjedhën e një ditë. Ju tregon se si është në klasë dhe mësuesi, që ju mund të merrni paratë mbrapa nëse nuk jeni të kënaqur.

Rezervoni banesën tuaj rreth nesh.

Ju mund të beni kurset e zgjedhjes me ne, ne ju japim mundësi më të mirë. Nga dhoma private në hotel luksoz ju mund të merrni nga ne çdo kategori. Vetëm na tregoni se çfarë lloji i akomodimit ju dëshironi, ne do të kujdesmi për pjesën tjetër.

Ne mësojmë në grupe të vogla

Klasat tona janë të mbahen në grupe të vogla. Kjo ka avantazhin që ju mund të merrni pjesë në klasë në mënyrë aktive. Mësuesit shkojnë pikërisht për nevojat e tyre. Ata mësojnë gjuhën e re në një kohë të shkurtër.

Shkolla jonë është e vendosur në qendra në Barcelonë:
C / Pau Claris 108 1 / 1a
08009 Barcelona – Spain

 • Përfitimet tuaja në një shikim
 • Grupet e Anëtarëve Të Vogla
 • Qendra në Barcelonë
 • Mësuesit e gjuhës kualifikuar
 • Lekët mbrapsht dhe garanci
 • testi Vendosja
 • Certifikata e gjuhes

Njohuri kjo është arsyeja pse ju duhet të mësoni spanjisht në Spanjë

Ata janë në fshat rrethuar nga gjuha. Ju blej njohuritë e tyre të re në shkollat tona dhe janë në gjendje të aplikojnë menjëherë. Ju do të shihni se sa shpejt ju përparim. Gëzojnë kohën tuaj në Spanjë dhe të fitojnë në të njëjtën kohë aftësitë gjuhësore të vlefshme.

Shkolla jonë

Academia Barcelona - Sprachschule in Barcelona